GOOSSENS CLEANING IS UW PARTNER VOOR HET SCHOONMAKEN VAN ZONNEPANELEN IN DROGENBOS

Schone zonnepanelen verhogen het rendement en de energieopbrengst

Mooi schoongemaakte zonne-energiepanelen zijn het geheim voor een hoog rendement. Vuil hoopt zich gemakkelijk op bij zonnepanelen. Zodoende vormt er zich een laagje stof dat het rendement en de prestaties onmiddellijk negatief beïnvloedt.

En er is meer dan stof of vuil. Rook van houtkachels, mos of vogelpoep beïnvloeden eveneens het rendement van de zonnepanelen. Milieuvervuiling en roet zijn evenmin zaken waar uw zonnepanelen niet van houden. Als u zonnepanelen panelen niet grondig reinigt en onderhoudt, kan het verlies wel 25 procent minder zijn dan bij zonnepanelen waar alles optimaal werkt.

SCHOONMAKEN VAN ZONNEPANELEN

Goossens Cleaning staat in voor het schoonmaken van zonnepanelen in Drogenbos, Halle, Dilbeek en heel Vlaams- en Waals-Brabant. Zonnepanelen goed reinigen en onderhouden, dat is onze missie. Dankzij onze ervaren mensen, onze goed uitgewerkte poetstechnieken en ons professioneel materiaal houden we bij Goossens Cleaning uw zonnepanelen helemaal schoon. Voor elk project, zelfs op grote hoogte, weten we raad.

Osmose cleaning, een ecologische oplossing voor perfect schone zonnepanelen

Voor het reinigen van zonnepanelen werken we met de techniek van osmose cleaning met gedemineraliseerd water. Deze osmose glasbewassing gebeurt dus met water waaruit alle mineralen en zouten gefilterd zijn. Het grote voordeel hiervan is dat het water puur is en dat de reiniging zelf geen enkel spoor achterlaat op de ramen en andere oppervlakken.

 
icoon contact

CONTACTEER ONS

Wenst u het rendement van uw zonnepanelen te verhogen? Doe dan een beroep op Goossens Cleaning om ze regelmatig schoon te maken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak, dan overlopen we samen de mogelijkheden.