ZET UW BEDRIJF IN DE KIJKER MET PROPER ONDERHOUDEN RECLAMEBORDEN

Specialist in schoonmaken reclameborden en gevels

Goossens Cleaning uit Drogenbos is specialist in het reinigen, ontmossen en grondig schoonmaken van reclameborden en wandpanelen van winkels, bedrijven en praktijken van zelfstandigen in Halle, Drogenbos en omstreken. Daarnaast zorgen we eveneens voor het reinigen van gevels en bedrijfsgebouwen.

Gevels reinigen op een duurzame manier

Gevels hebben veel te lijden onder luchtverontreiniging en slecht weer. Slijtage is onvermijdelijk. Door een gevel of sidings schoon te maken, zorgen we voor een langere levensduur van uw woning. Reinigen van de buitenzijde van een gebouw is immers de ideale manier om uw gebouw beter te onderhouden. Met onze hoogwaardige apparatuur en knowhow werken we efficiënt en snel. Onze aanpak leggen we vast op basis van uw project en het materiaal van de gevel. Dankzij ons poetswerk geven we uw gevel en de wandpanelen zijn glorie en pracht terug.

Reclameborden duurzaam onderhouden met osmose cleaning

Reclameborden bij de ingang van uw kantoor, borden op de weg of bij een wegberm, of reclame op een parking zijn van groot belang voor de zichtbaarheid van uw bedrijf. Het zou jammer zijn dat uw inspanningen op het vlak van marketing verloren gaan omdat reclameborden te vuil zijn om op te vallen. Vuil doet geen goed aan uw imago. Daarom heeft Goossens Cleaning alle tools en technieken in huis om uw reclameborden en panelen grondig te reinigen. Met onze schoonmaak van reclameborden zetten we uw bedrijf terug in de kijker en valt uw bedrijf weer op.


Reclameborden en wandpanelen reinigen doen we met osmose cleaning. Dat is een techniek waarbij we stromend gedemineraliseerd water gebruiken zonder toevoeging van schoonmaakproducten. Het resultaat is volledig gaaf en streeploos.

icoon contact

CONTACTEER ONS

Wenst u een beroep te doen op een professioneel bedrijf om reclameborden en -panelen of gevels schoon te maken in Drogenbos en de ruime omgeving in Vlaams en Waals Brabant? Bel dan Goossens Cleaning voor een afspraak.