VOORKOM SCHADE EN LAAT UW DAKGOOT EN PLAT DAK REGELMATIG REINIGEN EN ONDERHOUDEN DOOR GOOSSENS CLEANING UIT DROGENBOS

Specialist in schoonmaken van platte daken in Vlaams- en Waals-Brabant

Een plat dak is mooi en vormt een meerwaarde voor uw woning. Een nadeel is evenwel dat vuil zich snel ophoopt op platte daken en eventueel zelfs voor verstoppingen van goten kan zorgen. Daarom is regelmatig onderhoud en reiniging van een plat dak en goten een must. Om deze klus aan te pakken, doet u een beroep op de vakkennis en knowhow van Goossens Cleaning uit Drogenbos. Wij reinigen platte daken en goten in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.


Is uw plat dak vuil of zitten uw dakgoten verstopt? Zijn deze toe aan een dringende schoonmaakbeurt? Heeft u hier zelf geen tijd voor of heeft u hoogtevrees? Twijfel dan niet en doe hiervoor gewoon een beroep op professionals. Wij beschikken over het juiste materiaal om deze klussen snel te klaren. We kennen de risico’s die komen kijken bij het werken op hoogte en hebben er een gepaste oplossing voor. Goossens Cleaning reinigt en onderhoudt uw dak en goot op een professionele en verantwoorde manier.

Verstopte dakgoten vermijden door regelmatige reiniging

Heeft u dakgoten die verstopt zijn, dan moet u deze zo snel mogelijk laten reinigen. In het geval van overvloedige regen en slecht werkende dakgoten kunt u te maken krijgen met blijvende schade aan uw woning. Gebruikt u thuis een systeem van regenwaterrecuperatie, dan bent u er ook bij gebaat dat de dakgoten en een plat dak helemaal schoon zijn. Zo is het water dat u gebruikt in de wasmachine of om het toilet door te spoelen schoon, en gaan het toilet en de wasmachine langer mee.

icoon contact

CONTACTEER ONS

Goossens Cleaning is uw partner voor het schoonmaken van dakgoten en platte daken in Drogenbos en de wijde omgeving in Vlaams en Waals-Brabant. Bel ons vandaag nog voor een afspraak.