ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN GRONDIG LATEN REINIGEN EN SCHOONMAKEN DOOR GOOSSENS CLEANING UIT DROGENBOS

Jarenlange ervaring in het kuisen van rolluiken bij woningen en bedrijfsgebouwen

Mooi onderhouden ramen en rolluiken zijn het visitekaartje van uw woning. Wenst u een compleet onderhoud aan uw rolluiken? Doe dan een beroep op Goossens Cleaning uit Drogenbos. Een perfecte reiniging van uw ramen, dakramen en rolluiken is onze missie. Met op maat gemaakte producten en onze jarenlange ervaring biedt Goossens Cleaning een totaalservice van hoge kwaliteit voor het schoonmaken van uw rolluiken.

U merkt dat uw garagepoort snel vuil wordt en u kunt niet voorkomen dat dit gebeurt? Een slecht onderhouden en vuile garagepoort werkt na verloop van tijd niet meer optimaal en is zeker geen mooi visitekaartje voor uw woning. Afhankelijk van het materiaal van uw garagepoort zorgen wij voor een perfecte reiniging. Of u nu een poort in hout, pvc of aluminium heeft; wij zorgen steeds voor een perfect en schoon resultaat.

Osmose cleaning: ecologisch en goedkoop

Rolluiken of garagepoorten schoonmaken? Doe een beroep op Goossens Cleaning. Wij reinigen rolluiken en garagepoorten van uw woning, bedrijfsgebouw, winkel of praktijk. We gebruiken hiervoor de techniek osmose cleaning. Hierbij maken we de rolluiken en poorten schoon met stromend en gedemineraliseerd water. Het resultaat zijn piekfijne en schone poorten en rolluiken, zonder gedroogd kalk of zonder strepen van het drogen.

CONTACTEER ONS

Wenst u eindelijk werk te maken van een schone garagepoort en goed onderhouden rolluiken?
Bel Goossens Cleaning vandaag nog voor een afspraak.